Het Plukparadijs is een zelfoogsttuin voor groenten en fruit. Hier verbouwen we zo’n 40 soorten groente en fruit die je zelf mag komen oogsten. We telen onze groenten en fruit op biologische wijze maar dragen geen keurmerk. Een keurmerk als skal is voor een kleine tuinderij als de onze een te grote investering. Bovendien worden onze producten direct aan jou als consument verkocht en kun je zelf bij ons ons zien hoe het eraan toe gaat.

We verkopen onze producten op verschillende manieren. Allereerst natuurlijk de zelfoogst, want daar was het om te doen; mensen het land op krijgen om te zien en ervaren hoe hun groenten groeien en geoogst worden om het vervolgens zo vers als maar kan mee naar huis te nemen.  Daarnaast worden er ook groenten in pakketvorm verkocht; deze worden op woensdagochtend geoogst en zijn dan ’s middags vanaf 13.00 uur op te halen. Tot slot is er ook een klein deel losse verkoop vanuit een zelfbedieningskraam aan de weg.

Wie zit er achter Het Plukparadijs

Mijn naam is Albertine, eigenaar van Het Plukparadijs. In 2019 ben ik met mijn gezin in De Krim komen wonen op deze fijne plek. We hadden de ambitie om hier iets moois op te bouwen om de plek te kunnen delen met anderen. In 2021 besloten we om voor een tuinderij te kiezen waar mensen zelf hun groenten, fruit en bloemen kunnen komen oogsten. Sindsdien zijn we het land aan het inrichten en krijgen ideeën steeds meer vorm. De tuin is nog volop in ontwikkeling maar in 2023 starten we ons eerste seizoen met zelfoogst en pakketten. Middels een abonnement kun je bij ons wekelijks een groentepakket ophalen en daarnaast is iedereen welkom om zelf te komen oogsten wat er op dat moment is.